Доставка и плащане

Начини на доставка

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

Доставката на Младост Компютри е безплатна при поръчки над 200лв.
При неполучена стока повече от веднъж потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, цената на които се определя от Младост Компютри в платформата mladostcomputers.net и се предоставя като предварителна информация.

Искам да поръчам от mladostcomputers.net. След колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Преди завършването на поръчката може да се види очакваният срок за доставка. След като  поръчката бъде изпратена, ще бъде изпратен уведомителен имейл, с който потвърждаваме деня на доставка.

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy / Econt?

При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място.

Опции за доставка:

Възможните видове доставка и сроковете, в които ще бъде изпълнена тя, може да се видят под името на всеки продукт, както и преди финализиране на поръчката. Налични са опции за доставка до личен адрес, до офис на куриерска фирма или до нашия магазин, както и Експресна услуга.

Цената на доставка зависи от много фактори като натовареността на куриерите, конкретния период от годината, както и заетостта на нашия склад, но ние винаги се стараем да дадем най-добрите цени на нашите клиенти и винаги предлагаме опция за безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера в брой. При създаване на поръчка се избира вид на плащане „Наложен платеж“. 

При неточни или сгрешени данни, предоставени от Потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешния адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката, са за сметка на Потребителя.

Куриерските разходи за изпълнение на поръчки към търговци/юридически лица са за сметка на получателя и цената им се определя от обема и теглото на пратката.

Мога ли да взема поръчката си на изплащане?

Да, работим със стоково кредитиране от ДСК – в момента услугата се предлага само в офиса ни в Младост 1 и включва кредитиране  на стоки и услуги от 150 до 5000лв. Необходими документи – само лична карта.  Очакваме скоро апликацията на ДСК, която ще позволи отпускането на кредит да става онлайн на сайта ни.